You are currently viewing Antenneinstallation – Få etableret en ny og stabil antenne installation

Antenneinstallation – Få etableret en ny og stabil antenne installation

Findes der noget mere irreterende en flimmer på tv’et? En af de helt store syndere, er en dårligt udført antenneinstallation. En antenneinstallation er utrolig følsom over for støj. Og samtidig smider får vi mere og mere elektronik, som er en af de helt store støjkilder. Jeg har derfor lavet denne vejledning, så du kan undgå dårlig forbindelse!

Sikrer dig den bedste antennesignal – Korrekt antenneinstallation

Har du en korrekt udført antenneinstallation har du meget få problemer med udfald. Derfor er det vigtig at installationen er udført korrekt. Det er samtidig også ekstrem vigtig at der er anvendt det rette materiel, som er modstanddygtig over for støj. Derfor er 10-15 år gammel materiel langt lige så godt, da det ikke på samme måde er modstandsdygtig over for støj.

Jeg hører tit de siger – Jamen det har da altid virket? Virkeligheden er bare, at vi har fået flere og flere elektroniske komponenter i vores hjem, der sender støj ud. Disse støjsignaler kan gå ind og forstyrre et tv signal.

Det er derfor vigtig, at man enten sætter sig godt og grundig ind i, hvordan antenneinstallationerne skal udføres, eller at man hyre professionelle til jobbet. Det vil være trist, at stå med en helt ny installation, der sådanset er ubrugelig.

Få 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte elektrikere.

Mangler du hjælp til etablering af antenneinstallationer? Så få 3 uforpligtende tilbud på opgaven. Vælge det bedste tilbud eller afvis dem alle, hvis de ikke lever op til dine krav.

Antenneinstallation gør det selv – Antenne installation guide

Det er ikke ulovlig at lave dine egne antenneinstallationer. Du skal bare sikrer dig, at du anvender de rigtige materiel. Hvis du følger disse punkter, kan du med stor sandsynlighed lave en perfekt antenneinstallation!

  • Sørg for at anvende materiel, der kan modstå udefrakommende støj. Jeg vil altid anbefale at anvende materiel der er godkendt af de største udbyder i Danmark – nemlig Stofa og Yousee.
  • Sørg for at samle det hele korrekt. Det vil sige, at du sikrer at skærmen er korrekt forbundet, og materiellet er anvendt som tiltænkt.
  • Lav installationen i rør, så kan du, hvis der sker skader på kabler altid skifte det. Er det en synlig installation behøves det ikke være i rør, da det allerede der er nemt at skifte.
  • Er du i tvivl? Så spørg endelig en gang for meget end en gang for lidt!

Læs eventuelt mig indlæg omkring antennemateriel!

Hvorfor virker min antenne ikke?

Der kan være mange årsager til, at din antenne ikke virker. Er det hele installationen, det er galt med eller kun en enkelt tv der ikke virker? Hvis det er en enkelt, så tjek om antennekablet fra vægdåsen til tv’et er i stykker. Prøv eventuelt med en anden.

Er det hele installationen den er galt med? Så er det med stor sandsynlighed enten din forstærker (hvis du har sådan en), antennesplitter eller signalet udefra, den er gal med. Prøv eventuelt, hvis muligt, at koble dig direkte på, og se om signalet er helt væk. Hvis det er det, så bør du kontakte din tv-udbyder.

Spørgsmål?

Hvad er 4+10?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.