You are currently viewing Bedste og billigst El gulvvarme
Floor heating. Young woman walking in the house on the warm floor. Gently walked the wooden panels.

Bedste og billigst El gulvvarme

Som så meget andet, så er der et stort udvalg af elgulvarme leverandør – og derfor kan det nogle gange være vanskelig og vide, hvad du skal vælge. Jeg vil med dette indlæg prøve at vejlede dig, så du ihvertfald har de bedste forudsætninger for det rigtige valg. Bemærk, at dette er blot en vejledning til valg af det rigtige elgulvvarme system. Da elgulvvarme er en del af den faste elektriske installation, skal du have en autoriseret elinstallatør til at installere systemet for dig.

Bedste elgulvvarme

At bedømme det bedste elgulvvarme system kan være svært. Det kan være forskelligt, hvad vi lægger vægt på, når vi skal bedømme noget. Dog har vi nok en ting, vi alle lægger vægt på ved et elgulvvarmesystem – nemlig levetiden. Og det er egentlig en meget simpel grund, for går dit elgulvarme i stykker, kan konsekvenserne være, at du enten skal brække dit gulv op eller helt undværre gulvvarmen i rummet. Og undværre gulvvarme i et rum, hvor det måske er eneste varmekilde, er ikke at foretrække.

Derfor kan jeg blandt andet anbefale Danfoss Devi elgulvvarmesystem. De har på deres varmekabler og varmemåtter 20 års garanti. Denne garanti dækker udskiftning og etablering af et ny varmemåtte eller varmekabler. Derved sikrer du dig, hvis der skulle være sket fejl på systemet. Et krav er dog, at en autoriseret elinstallatør har installeret dit elgulvvarme.

Med hvad er Devi elgulvvarme?

Devi er et undermærke til Danfoss. Danfoss er et stort brand i Danmark, og er kendt for deres kvalitets produkter. Derfor bør du blandt andet vælge Danfoss Devi, hvis du skal have installeret elgulvvarme i dit hjem.

Hvad er der af andre alternativer med garanti også?

En anden kendt mærke er RAYCHEM elgulvvarme. De har lige som Danfoss Devi en garanti, men denne er dog kun 12 år ved RAYCHEM. Dog er RAYCHEM et anerkendt mærke, der også er kendt for deres kvalitetprodukter.

Skulle jeg derfor vælge de bedste gulvvarmesystemer er det helt klart disse to mærker.

Billig el gulvvarme

Er du på udkig efter et billigere mærke, men stadigvæk ikke vil gå ned på kvalitet? Så vil jeg anbefale JO-EL. JO-EL er ligeledes et kendt mærke i Danmark, og især når det drejer sig om elartikler. Ofte er kvaliteten ganske fin til den pris, deres produkter kan købes i. Så kan du gå på kompromis, så JO-EL et rigtig godt alternativ. Du kan finde et udvalg af JO-EL varmemåtter her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.