You are currently viewing Hvad koster et HPFI relæ?

Hvad koster et HPFI relæ?

Priser på HPFI afbryder kan variere meget, alt efter hvad mærke, der vælges. Du kan tage i den nærmeste lavpris byggemarkedet og købe en fejlstrømsafbryder til næsten ingen penge. Dog vil jeg aldrig anbefale dig, at gøre dette.

Jeg vil i stedet anbefale dig, at ofre mellem 300 og 500 kr. og få et mærke som ABB, Schneider Electric, Legrand eller andre af de lidt mere kendte mærker. Ofte er kvaliteten langt bedre, og de holder længere. Og husk det er din og din families sikkerhed, det drejer sig om.

Du kan sagtens selv købe en fejlstrømsafbryder, men du må ikke selv udskifte den, da det for det første er det mest kritiske sted i din installation, og du samtidig ikke kan sikre dig, at du kan slukke strømmen, da forsyning ofte går direkte ind på fejlstrømsafbryderen.

Samtidig vil en fejlmontering med stor sandsynlighed koste meget af dit elektronik i dit hjem.

Elektriker

Udskiftning af HPFI relæ pris

Skal du have en professionel til at udskifte din fejlstrømsafbryder, kan det oftest være bedst at lade ham medbringe fejlstrømsafbryderen. Derved sikrer du dig, at du får den rigtige, og samtidig passer den til din eltavle.

En udskiftning koster ofte mellem 1.000 og 1.500 kr. inkl. Fejlstrømsafbryder, hvis opgaven er lige til. Har du en meget gammel eltavle, kan du risikere, at du ikke kan få en fejlstrømsafbryder, der passer i tavlen mere, og derved kan du risikere enten at skulle have en lille boks ved siden af, eller at have hele tavlen udskiftet.

Her kan du risikere, at prisen bliver mellem 2.000 og 10.000 kr. afhængig af omfanget. Det er dog yderst få gange, at den ikke bare kan skiftes 1 til 1.

Skal du have udskiftet din fejlstrømsafbryder til en ny og mere sikker?

Hos 3byggetilbud.dk kan du få tilbud fra 3 elinstallatør, og derved sikre dig den bedste pris på udskiftning af fejlstrømsafbryder

To fejlstrømsafbrydere?

Skal du have skiftet hele din tavleinstallation, kan der i henhold til den nye bekendtgørelse være krav til, at du skal have installeret to fejlstrømsafbrydere, så hele elinstallationen ikke kobler fra, hvis der sker en fejl. Men om det er nødvendigt, kan den autoriserede elinstallatør svare dig på.

Spørgsmål? Send dem endelig til mig

Hvad er 4+10?

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.