You are currently viewing Spisebordslamper – 4 forslag og gode råd til det perfekte valg!
interior of restaurant with big lamps in golden light

Spisebordslamper – 4 forslag og gode råd til det perfekte valg!

Et spisebord kan anvendes til mange andre ting, end blot at spise ved. Rigtig mange familier anvender køkken til samlingstedet, og derfor kan spisebordet også anvendes til kreative ting, opgaver eller til at børnene laver deres lektier. Det betyder også, at der er mange krav til den belysning, der skal være over en spisebord. Derfor har vi ofte krav til, at vi kan justere vores belysning over spisebordet. Jeg vil i dette indlæg komme med 5 forslag til spisebordslamper, der kan anvendes i alle scenarier. Jeg vil komme med ideer til opsætningen, så belysningen kan justeres og leve op til alle de opgaver, vi har ved spisebordet.

Har du problemer med montering af lamper? Så læs min vejledning til det lige her.

Spisebordslampe

Octo 4240 Pendel

Denne spisebordslampe er et rigtig godt valg, når du skal være med på moden. Octo lampen er en stilren og flot lampe, der passer over de fleste spiseborde. Ved længere spiseborde, kan der nemt opsættes to ved siden af hinanden. Dette kan eventuelt gøres i en lysskinne, hvor det er nemt at flytte dem sidevejs efterfølgende. Fordelen er derved, at hvis bordes forlænges, kan lamperne altid placeres, hvor det er mest hensigtsmæssig. Derved opnår du altid den bedste lysudbytte over dit spisebord.

Lampen har en diameter på 54 cm, og fås i forskellige farver, og du finder dermed med stor sandsynlighed en, der passer i din smag.

Octo 4240 Pendel kan fås ved Lampemesteren.dk, og du finder den lige her.

Diablo Pendel

Diablo Pendel SpisebordslampeEr du til en elegant og måske lidt anderledes lampe? Så kan Diablo Pendel være en alternativ valg til et rigtig flot lampe. Diablo pendlen bryder de hvide og sorte tema, man har i rigtig mange hjem. Det skyldtes den røde ring, der er i lampen.

Diablo Pendlen kan giver et rigtig godt lysudbytte, og er med dens diameter på 50 cm en fin størrelse til de mellemstore borde med plads til 4-6 personer. Ved længere borde kan flere sættes op, dog skal man passe på det ikke giver et for klodset udseende, hvis de sidder for tæt.

Du kan finde Diablo pendlen ved Mobler.dk, som du finder ved at trykke her.

Fabian Pendel

Fabian pendel SpisebordslampeEr du til den mere retro stil? Så er Fabian Pendel et rigtig godt bud på din nye lampe. Fabian pendel er ikke en traditionel pendel. Rigtig mange elsker det industrielle look, og her passer Fabian Pendlen 100% ind.

Lampen er med sine 3 pærer virkelig flot, men begrundet dens brede på 62 cm passer den til de mindre borde. Alternativ kan lampen anvendes over skænke eller som hyggebelysning over stuebordet.

Derved har lampen rigtig mange muligheder.

Fabian Pendel kan købes ved Lampemesteren ved at trykke her.

FlowerPot &tradition

Flowerpot spisebordslampeDen sidste lampe er en af de mest populære lamper på markedet. FlowerPot er en utrolig flot og designmæssige fed lampe. Derfor er den også utrolig populær og er blevet solgt i rigtig mange eksemplar. Lampen fås i forskellige størrelse, og størrelse opgives ved VP1, Vp2 osv., hvor VP1 er den mindste. Til et spisebord vil jeg anbefale en eller flere VP2’er da de har en rigtig fin størrelse i forhold til bredden på en standard bord.

Du finder denne fede lampe ved lampemesteren.dk lige her.

Skab en hyggelig stemning

Det er vigtig, at en spisebordslampe skaber det rigtige lys til den rigtige begivenhed. Derfor kan det nogle gange være nødvendig med meget lys, imens andre tidspunkter er et dæmpet lys at foretrække. Derfor anbefaler jeg dig, at du installere en lysdæmper, til dæmpning af dine spisebordslamper. Har du problemer med at finde den rigtige lysdæmper? Så læs min guide omkring de forskellige lysdæmper og hvordan du vælger den rigtige lige her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.